#hősleszek

#hősleszek

1. FORDULÓ - YACHTOZZ 5 BARÁTODDAL A BALATONON!

2016. augusztus 15. - Hősleszek

A #hősleszek kampány célja, hogy jó cselekedetekre ösztökélje az embereket, amiért cserébe jót várhatnak. Az első 10 nap hősei egy igazi nyári élménnyel lehetnek gazdagabbak : egy yacht fedélzetén pihenhetik ki a fáradalmaikat öt igazán jó barátjukkal. 

yacht.jpg

A Yacht Express luxus katamaránja egy teljesen felszerelt vízi jármű, melyen akár lakni is lehetne, nem hogy bulizni! Az első részben helyet foglaló asztalnál finomságok várnak, míg a hajó többi részén a #hősök boldogan süttethetik a hasukat és vígan ugrálhatnak a Balaton kellős közepébe. 

Mit kell érte tenned?

Nincs más dolgod, mint jót cselekedni egy közeledben lakóval, vagy egy olyan emberrel, családdal aki(k)nek ismered a nehéz helyzetét. Erről a cselekedetről fel kell töltened egy fotót az Instagram oldaladra és #hősleszek hashtaggel ellátva kiposztolni. 

Játék időtartama: Augusztus 14.-24. 

Sorsolás: Augusztusz 24. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr9910412522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása